Campwire esittely & demo:

Ansaitse omalla osaamisellasi netissä ilman teknistä kikkailua

Tässä 20 minuutin demo-webinaarissa Campwiren perustaja ja toimitusjohtaja, Henri Liljeroos, näyttää sinulle, miten rakennat ja ajastat verkkokurssin sisällön sekä miten laitat sen käytännössä myyntiin ilman turhaa teknistä säätöä.

Opit, miksi sadat suomalaiset valmentajat, vaikuttajat ja kouluttajat käyttävät Campwirea liiketoimintansa kasvattamiseen netissä. Sinulle selviää myös, miten Campwire vapauttaa aikaasi tärkeimpiin toimiin eikä aikasi kulu rutiineihin, kuten sisällön jakeluun, laskutukseen tai hallinnointiin.

Miksi sinun kannattaa nyt osallistua?

Tässä tiiviissä demo-webinaarissa opit käytännössä mm.:
  • Miten voit skaalata liiketoimintaasi ilman, että olet jatkuvasti sidottu kalenteriisi
  • Kuinka rakennat käytännössä verkkokurssin ilman teknistä säätöä
  • Miten saat muutamalla klikkauksella verkkokursseistasi oman brändisi mukaisen
  • Kuinka laitat verkkokurssisi myyntiin muutamassa minuutissa
Campwire on hyvä, luotettava ja yksinkertainen käyttää. Sen kanssa pystyy tekemään melkein minkälaisen verkkokurssin tahansa. Ja siinä on maksupalvelut ja muut integroituna. Se on koko paketti, kaikki mitä tarvitsee.
Johannes Leivo, Prove Treeni
Campwire on helppokäyttöinen, simppeli. Tykkään siitä, että se ei ole mikään sekasoppa. Campwiressa ei ole mitään turhaa.
Rebekka Jaakkola, Vahva elämä
Kun kokeilimme Campwirea, saimme räjähtävän lähdön ja homma lähti rokkaamaan. Tiesimme heti, että tämä toimii ja ollaan tehty oikea ratkaisu.
Toni Pesonen, Tikis
Parasta Campwiressa on ehdottomasti selkeys, helppokäyttöisyys ja laadukas yleisilme. Se tekee tuotteelle tai palvelulle ihmeitä. Verkkokurssin rakentaminen on mielettömän helppoa. Kun se on valmis, yleisilme asiakkaalle on valtavan hyvä.
Jonna Molin, HALI Formation
Olemme tähän mennessä valmentaneet valtavan määrän ihmisiä Campwiren avulla. Se toimii erin­omaisesti niin valmentajalle kuin valmennettavallekin. Selkeä, yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Olemme koko valmennustiimin kanssa äärimmäisen tyytyväisiä valintaamme.
Joni Jaakkola, Optimal Performance